
Menu ‘24 december’
Prosecco superiore
ANTIPASTO / VOORGERECHT
Carpaccio van rundvlees / crème van eidooier / verse truffel uit Norcia (Umbrië)
OF
‘Vitello Tonnato’
Getonijnd kalfsvlees
PRIMI / TUSSENGERECHT
Strozzapreti (soort pasta uit Bologna) met pesto van rucola en basilicum, scampi, chips van aubergines
EN
Fusilli (soort pasta) met boschampignons, krokante pancettaspek
SECONDO/HOOFDGERECHT
Polpettone (Italiaans gehaktbrood) gevuld met gekruide ham, gerookte scamorzakaas, jonge spinazie / bruine fond geserveerd met aardappelen in rozemarijn
DOLCE / DESSERT
Appelstrudel op Sud-tiroolse wijze
OF
Parfaitijs van amandelen
60,00 euro
waters, wijn inclusief
enkel op 24 en 25 december
Enkel op reservatie
Info bel naar 0473602204
Binnenkort beschikbaar
Menu ‘Oudejaarsavond 2019’
APERITIEF ‘Coupe Prosecco superiore’
ANTIPASTO/VOORGERECHT
Trilogia van Antipasti met:
Taartje van gerookte zwaardvis met rode gamba (Mazzara del vallo)
Salade van schelpdieren / mango / frambozenazijn
Pulpo op mediterraanse wijze
PRIMI/TUSSENGERECHT
Risotto ‘puttanesca’ met makreel
EN
Strozzapreti met schotse zalm, courgettes, blauwe maanzaad
SECONDI / HOOFDGERECHT
Rollade van zeebaarsfilet / visfonds / aardappel ‘duchessa’
DOLCE
‘Cannolo’ met ricotta en chocolade (wereldberoemde Siciliaanse dessert)
Menu aan 85 euro (wijn, water inclusief)
voor meer info bel naar 093390200